joi, 22 aprilie 2010

Prima tragere la sorti: miercuri, 16 iunie 2010


Miercuri, 16 iunie 2010, ora 10.00, vom transmite in direct pe internet prima tragere la sorti pentru concursul VACANTA GRATIS LA MAMAIA !

Participa la tragerea la sorti toti concurentii care au raspuns corect la intrebarea zilei in saptamana 7-13 iunie 2010. Castigatorii vor sosi la Mamaia luni, 21 iunie si vor sta 6 nopti.

Vino si tu sa vezi transmisiunea live: www.mamaia360.ro/live .

5 comentarii:

 1. Vor participa doar cei care au raspuns la cele 7 intrebari sau la 6 intrebari ? parca scria pe undeva ca si cei care raspund la 6 intrebari participa la extragere :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Marius, inainte de toate, iti multumim ai venit pe www.mamaia360.ro si ca ne scrii aici pe blog. La data inceperii concursului s-a publicat regulamentul care specifica faptul ca sunt necesare 7 raspunsuri corecte din 7.

  Sa nu ne spui ca nu te-ai calificat pentru prima tragere la sorti si ca ai raspuns doar la 6 intrebari!? Daca totusi asa s-a intimplat, tine-te bine de concurs in saptamina asta; hai ca nu e greu deloc.

  Noi am introdus si un instrument prin care iti poti lua un Joker sau Liber, ca sa-i ajutam si pe cei care au lipsit de la concurs s-au au raspuns gresit. Pana in ultima zi a saptamanii, duminica seara, te poti ajuta si cu aceste instrumente ca sa te califici la tragerea la sorti.

  Miercuri transmitem live tragerea la sorti si ar fi grozav sa fii printre castigatori, Marius, ca sa vii aici cu noi, la mare, la Mamaia.

  RăspundețiȘtergere
 3. Si eu tot 6 raspunsuri am azyt ca erau suficiente ...

  RăspundețiȘtergere
 4. Am si eu o intrebare...mi-am schimbat nr.de telefon...cum modific asta sa pot fi contactata in caz de un castig?

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna Andra,
  Trimite un e-mail cu noul numar de telefon pe violeta.pamparau@ipix.ro.

  RăspundețiȘtergere