miercuri, 9 iunie 2010

Despre reality show la MAMAIA 360

Castigatorii concursului VACANTE GRATIS LA MAMAIA vor face parte din primul reality show de pe litoralul romanesc in care nu vom vedea actori, ci oameni pur si simplu si in care nu vom vedea scene regizate, ci le vom filma asa cum sunt.

Trebuie sa va spunem ca si intentiile si modalitatile de realizare ale reality show-ului de la Mamaia sunt complet diferite de celebra versiune Big Brother prin care participantii sunt urmariti pas cu pas. La Mamaia, ne dorim ca intalnirea cu castigatorii sa fie un prilej de a discuta despre vacanta la Marea Neagra, cu bune si rele. Iar aceasta intalnire va dura aproximativ o ora pe zi, in rest castigatorii se vor bucura de vacanta gratis la Mamaia.

Echipa MAMAIA360 va functiona sub motto-ul: "turisti la Mamaia". Nu vom face televiziune si nici jurnalism. Pur si simplu vom sta de vorba cu turistii, le vom da camerele video acelora care vor dori sa filmeze alaturi de noi sau acelora vor dori sa transmita salutari familiei si prietenilor de acasa. Vom sta de vorba cu bucatari, ospatari, directori de hotel, salvamari, cu oameni pe care ii vom gasi in Mamaia si pe care vom incerca sa-i facem sa zimbeasca.

Iar ca urmare a acestor zambete, ne dorim sa fi contribuit, macar si cu foarte putin, la imbunatatirea atmosferei si a serviciilor turistice din statiunea Mamaia.

Iata unde ne poti vedea LIVE din Mamaia: www.mamaia360.ro/live

10 comentarii:

 1. M-ati mai linistit ... chiar nu vroiam sa am parte de o vacanta la mare (bine ... asta in cazul in care voi castiga la concurs) urmarita de camere de filmat. Dar asa e mai mult decat ok formatul. Poate voi intalni echipa Mamaia360! La munte nu aveti nici un concurs deschis?

  RăspundețiȘtergere
 2. Noi iti tinem pumnii, speram sa ne vedem la mare! La munte, de ce nu, poate va facem o surpriza la iarna.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cine sunt castigatori al concursului „Vacanţe gratis la Mamaia”?

  Astept un raspuns pe adresa de e-mail adina_lixy@yahoo.com

  Azi nu a functionat netul si nu am putut urmari tragerile la sorti ale concursului.

  Multumesc

  RăspundețiȘtergere
 4. Tragerile sunt si inrrgistrate si pot fi vazute pe www.mamaia360.ro/live

  RăspundețiȘtergere
 5. Este publicata si lista aici pe blog, la sectiunea 'tragere la sorti'.

  RăspundețiȘtergere
 6. Lista castigatorilor din 16 iunie, pentru sejurul care incepe pe 21 iunie 2010: http://blog.mamaia360.ro/search/label/List%C4%83%20c%C3%A2%C5%9Ftig%C4%83tori

  RăspundețiȘtergere
 7. Ati avut o idee excelenta cu filmarea de astazi! Ne-ati oferit "o portie" zdravana de mare care inca nu s-a terminat nici la aceasta ora.
  E interesant sa vedem marea live si inca o data va spun ca ati avut o idee minunata sa filmati si in afara orelor in care va intalniti cu castigatorii!

  RăspundețiȘtergere
 8. Ei, poftim! Pai...nu stiu cati dintre noi isi permit un sejur la mare la un hotel de 4 stele! Mai comentam pentru 3 Euro??? In plus de asta am vazut si pozele de pe Facebook:)))
  Ce mai, esti norocoasa!

  RăspundețiȘtergere
 9. Stam pana la ora 20:00 cu camera atintita pe mare.

  RăspundețiȘtergere
 10. Intrebarea de azi a fost beton.Mai vrem intrebari asemanatoare.

  RăspundețiȘtergere