vineri, 18 iunie 2010

JOKER / LIBER


Iata cateva instructiuni pentru folosirea JOKER sau LIBER pentru a-ti spor sansele de castig in concursul 100 VACANTE GRATIS LA MAMAIA.

Pentru cei care nu au raspuns la o una din intrebarile zilei sau au raspuns gresit sau au intrat in concurs in alta zi decat lunea, mai există o şansă: achizitioneaza opţiunea JOKER. Sistemul aloca fiecare JOKER achizitionat direct la intrebarile din concurs, in ordine: de luni spre duminica. Atentie, poti utiliza JOKER pentru saptamana curenta, numai pana duminica seara, ora 22.00, ora de inchidere a concursului pentru saptamana curenta.

Pentru cei care nu au timp sa raspunda la intrebarile zilnice sau sunt plecati din localitate si nu vor sa piarda concursul, optiunea LIBER ii ajuta. Achizitionand optiunea LIBER, te califică direct pentru tragerea la sorţi pentru saptamana curenta, fara sa mai fie nevoie sa raspunzi la nicio intrebare din acea saptamana.

Iata pasii pentru a beneficia de JOKER sau LIBER.

1. Intra pe pagina de concurs cu e-mail si parolă.
2. Apasa butonul "Răspunde cu JOKER"/ "Răspunde cu LIBER"
3. Introdu numărul de telefon de pe care vei trimite SMS-ul.
4. Apasa butonul "Continuă".
5. Trimite SMS de pe numărul introdus la pasul 3:
- la 1314 cu textul: TXT JOKER - pentru JOKER
- la 1277 cu textul: TXT LIBER - pentru LIBER
6. Vei primi un SMS de confirmare.

ATENTIE: textul trimis prin SMS nu trebuie să conţină spaţii sau alte semne.
Succes... la 360 de grade!

13 comentarii:

 1. Foarte buna ideea de a da posibilitatea "corectarii" raspunsurilor gresite sau lipsa.

  RăspundețiȘtergere
 2. Vrem ca sa aiba sanse la tragerea la sorti si aceia care uita sa nu stiu sa raspunda intr-o zi... iti multumim pentru feedback-ul pozitiv, Anonimule!

  RăspundețiȘtergere
 3. Da intra-adevar, e foarte buna ideea!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ai vazut Anca, pe Facebook, si-a luat de o grija.

  RăspundețiȘtergere
 5. 1.Joker-ul cred ca poate fi folosit si pentru un raspuns lipsa
  2.Pentru un raspuns gresit sau lipsa pana cand poate fi trimis Joker-ul

  RăspundețiȘtergere
 6. Valdi, intr-adevar: JOKER-ul poate fi utilizat pt un raspuns lipsa sau pentru un raspuns gresit. Sau mai multi JOKER-i pentru mai multe raspunsuri lipsa sau pentru mai multe raspunsuri gresite.

  RăspundețiȘtergere
 7. As fi dorit raspuns si pentru punctul 2

  RăspundețiȘtergere
 8. Joker-ul sau Liber-ul se pot adauga pana la terminarea concursului din saptamina respectiva, adica pana duminica seara la ora 22.00.

  Duminica, atunci cand raspunzi la ultima intrebare, afli de fapt daca ai gresit in una din zilele saptamanii.... si astfel, ai sansa sa corectezi cu JOKER, ca sa te califici pentru tragerea la sorti.

  RăspundețiȘtergere
 9. Daca am uitat ieri sa raspund la intrebare, cand pot lua un Joker? Trebuie neaparat sa il iau astazi ? Sau ... oricand pana duminica, ora 22.00?

  RăspundețiȘtergere
 10. JOKER-ul se poate achizitiona in orice zi a saptamanii si el se aloca automat de catre sistem pentru prima zi din saptamana curenta in care este inregistrat un raspuns lipsa sau un raspuns gresit.

  RăspundețiȘtergere
 11. Asta nu prea mi se pare o chestie buna...cine stie castiga!e cel mai bine...dar trebuie sa castigati si voi...macar din prostia altora!

  RăspundețiȘtergere
 12. Anonim, nu iau apararea nimanui, stii foarte bine sa sunt directa si nu umblu cu menajamente, insa...Ce se poate castiga din 2 sau din 3 Euro??? In plus de asta nu te obliga nimeni sa dai SMS, atata timp cat dai raspunsul corect in fiecare zi, de luni, pana duminica inlcusiv.
  Varianta cu SMS-ul e o "facilitate", avand in vedere ca poti uita sa participi intr-o zi sau pur si simplu sa nu ai acces la net in alta zi. In plus de asta, pretul e modic la nivelul cazarii de care ai putea avea parte. Prin urmare afirmatia ca se poate castiga din prostia altora mi se pare pur si simplu gratuita, tocmai din motivele enumerate mai devreme.
  Cu stima!

  RăspundețiȘtergere
 13. Clotilde, ai foarte mare dreptate. Uite mie mi s-a intamplat sa nu am timp sa raspund la intrebari, am trimis sms cu LIBER si am castigat o vacanta. Si crede-ma nu imi pare rau dupa cei 3 euro ...:). Dar na ... pentru unii "muieti is posmagii?" vorba lui Creanga.

  RăspundețiȘtergere