joi, 17 iunie 2010

La Mamaia, la cursul de windsurfing


Luni, 21 iunie, sosesc in Mamaia primii castigatori ai concursului VACANTE GRATIS LA MAMAIA. Iar pe o parte dintre ei, ii vom lua cu noi la cursul de windsurfing de la Academia de Windsurfing deschisa la Hotelul Piccadilly din Mamaia. Desigur, numai pe cei mai curajosi.

Astazi, de dimineata, invataceii exersau urcarea pe placa si intoarceri diverse... iar vantul, care bate ca acum foarte usor, ii ajuta sa isi mentina echilibrul pe placa de windsurfing.

Din discutiile pe care le-am avut cu Lulu, profesorul si mentorul Academiei de Windsurfing din Mamaia, ai nevoie de o singura zi pentru a iesi pe apa. Conditiile tin de vointa, echilibru si constitutie atletica; cam asta este tot ceea ce ai nevoie pentru inceput. Echipamentul iti este asigurat de Academie. Asta este o veste excelenta pentru toti cei tentati.

Pe Lulu, asa cum il stiu prietenii, il vom cunoaste mai bine incepand de saptamana viitoare. El ii va ajuta pe castigatorii premiilor VACANTE GRATIS LA MAMAIA sa invete sau sa isi imbunatateasca performantele in windsurfing.6 comentarii:

 1. Mmmmm ce bine suna asta

  RăspundețiȘtergere
 2. Te asteptam si pe tine. Mai intati te uiti la castigatori pe www.mamaia360.ro/live si inveti miscarile, dupa care le pui in practica.

  RăspundețiȘtergere
 3. Am sa le pun in practica! Suna foarte bine ceea ce faceti voi aici! Vreau sa ma bag si eu !

  RăspundețiȘtergere
 4. Cum, nu ai intrat inca in concurs? Mai sunt 8 saptamani, de fapt cu LIBER pentru saptamana asta, chiar 9.

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu am luat niciodata cursuri de windsurfing dar dupa ce am citit pe blog mi s-a deschis apetitul :D

  Vreau sa incerc si eu!

  RăspundețiȘtergere
 6. Hai la Mamaia... si te invatam! Miercuri poti vedea live si primele lectii pe care le vor lua participantii la reality show, alias castigatorii concusului VACANTE GRATIS LA MAMAIA ;)

  RăspundețiȘtergere