luni, 14 iunie 2010

Navigare mai usoara pe harta satelit a statiunii Mamaia

Astazi, luni, 14 iunie 2010, am inclus un update extrem de util la solicitarea vizitatorilor site-ului www.mamaia360.ro. Este vorba despre imbunatatirea orientarii in navigarea cu ajutorul hartii satelit: in orice moment dai click pentru a te plimba prin statiune, poti vedea instant pe harta unde anume te afli (punctele gri se transforma in puncte portocalii).

Mai mult, harta satelit a statiunii Mamaia iti memoreaza acum inclusiv traseul pe care mergi, astfel incat sa stii in permanenta pe unde anume ai mai trecut (vezi marcajele cu puncte portocalii). De asemenea, direct din harta, poti da click si pe punctele gri (sunt estompate pentru pastra atentia vizitatorului focalizata pe punctele importante ale statiunii: hoteluri, restaurante, entertainment etc) pentru a ajunge instantaneu intr-un anume loc de pe harta statiunii Mamaia.

Iti reamintim ca harta statiunii Mamaia este impartita in doua: nord, sud. Pentru a trece dintr-o parte intr-alta, trebuie sa faci click pe banner-ul afisat in stanga hartii.

Pentru idei si sugestii nu ezita sa ne scrii aici pe blog: http://blog.mamaia360.ro !

3 comentarii:

 1. Este foarte utila marcarea traseului pe harta :). Ma orientez mai usor! E grozav! Ati putea schimba si culoarea punctelor care marcheaza hotelul, terasa, club-ul etc. dupa vizitarea acestuia?

  RăspundețiȘtergere
 2. Tehnic se poate, iar daca ajuta, o facem! O trecem pe lista pentru urmatorul update si dam de stire aici, pe http://blog.mamaia360.ro cand suntem gata!
  Multumim pentru feedback.

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc :). Sunteti foarte rapizi!

  RăspundețiȘtergere