luni, 7 iunie 2010

Prima zi de concurs pe www.mamaia360.ro

Astăzi începe concursul „Vacanţe gratis la Mamaia”. În fiecare zi, între orele 10:00 şi 22:00, cauţi indicii prin turul virtual al staţiunii Mamaia şi răspunzi la întrebarea zilei.

Dacă pe parcursul unei săptămâni găseşti răspunsurile corecte, te califici la extragerea la sorţi pentru a câştiga un sejur de o săptămână, cu mic dejun inclus, pentru 2 persoane la Mamaia.

Primii câştigători vor veni pe data de 21 iunie la Mamaia, aceştia vor deveni protagoniştii primului reality-show realizat în staţiunea Mamaia. Se vor transmite live cele mai frumoase momente din vacanţa câştigată cu www.mamaia360.ro, exclusiv online, pe www.mamaia360.ro/live.

4 comentarii:

 1. Am si eu o intrebare...mi-am schimbat numarul de telefon,cum il afisez pe cel nou sa pot fi sunata in caz de un castig?

  RăspundețiȘtergere
 2. Trimite pe e-mail numarul nou. Gasesti la Termeni si conditii, pe www.mamaia360.ro, datele de contact.

  RăspundețiȘtergere
 3. FLOREA GHEORGHE20 iunie 2010, 15:07

  Sinteti tari cum ati reusit sa realizati acest proiect,tari din punct de vedere financiar in aceste vremuri .Pot sa va spun ca imi dau lacrimile cind vad imaginile adolescentei mele pe vremea cind lucram pt firma TUI;in DISCO-LIFECLUB,cind statiunea era plina de nemti,vremurile bune ale turismului.Vreme de 4sezoane am cunoscut fiecare coltisor al acestei perle,cu amintiri care ma vor insoti toata viata,amintiri cu personaje cunoscute personal;Nadia.Mihalea.Nicu Ceausescu si altii...ce ati facut voi cu acest MAMAIA360 pt mine este un fel de cutit introdus si rasucit in inima.Am aflat de voi de la TV-NEPTUN pe care il urmaresc de aici din germania unde sint temporar.Voi incerca sa ma inscriu la concursul vostru asa de dragul vremurilor apuse desi cred ca mai detin inca multe cunostinte de pe vremea cum faceau nemtii logistica atragerii clientilor la acea vreme.Va salut.

  RăspundețiȘtergere
 4. Gheorghe, iti multumim ca esti alaturi de noi pe www.mamaia360.ro. Multe povesti au fost de spus, dar multe inca asteapta sa fie descoperite. Desi, ai dreptate, Mamaia nu mai este ce-a fost odata, e tot aici si trebuie sa muncim pentru promovarea ei.

  Te invitam sa ramii alaturi de noi si chiar sa intri in concursul cu cele mai multe premii acordate vreodata pe litoralul romanesc: VACANTE GRATIS LA MAMAIA. Poate, cu un pic de noroc, castigi si vii alaturi de noi.

  Iar de maine, 21 iunie 2010, te invitam sa urmaresti primul reality show realizat la mare, pe care il transmitem exclusiv online. In fiecare zi, vom urmari 10 castigatori care vin gratis la Mamaia.

  Spor in toate... la 360 de grade!

  RăspundețiȘtergere