joi, 8 iulie 2010

Numai 3 ore ca sa inveti windsurfing

Astăzi, joi, 8 iulie, suntem la Academia de windsurfing de la Hotelul Piccadilly** din statiunea Mamaia. Desi soarele nu e foarte puternic acum in Mamaia, vantul are intensitatea potrivita pentru cursul de incepatori. Iar daca la plaja nu ai cum sa mergi, windsurfing-ul se dovedeste a fi o alegere excelenta pentru patru dintre castigatorii concursului "Vacante gratis la Mamaia".

Dupa predarea primelor elemente teoretice de navigatie si a primelor exercitii de manevrare a velei la sol, Lulu (profesorul de windsurfing) i-a invitat pe toti sa intre de bunavoie... la apa!

Eh, aici s-au subtiat randurile... desi patru persoane au inceput cursul de windsurfing, numai doi mai au acum curajul sa intre in apa: Simona si prietenul ei, Gabi.  Desi mai cad din cand in cand in apa, cicatelea doar pentru a-i testa temperatura,  Simona si Gabi au reusit sa navigheze usor in larg. Adica, sa faca windsurfing. Si totul, dupa numai 3 ore de curs!

Vezi inregistrarea video pe www.mamaia360.ro/live
(click sub ecran, pe VeziToateInregistrarile).

2 comentarii:

  1. :))Numai trei ore ca sa inveti cum te scufunzi, ha ha ha!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Anemona,
    Eu cred ca tu vrei sa faci "scubasurfing". Doar ca nu poti sa faci scufundari cu vesta de salvare, dar cu siguranta merita sa incerci.

    RăspundețiȘtergere