miercuri, 14 iulie 2010

Câștigătorii care vin la Mamaia de luni, 19 iulie 2010

Iată câștigătorii care vin gratis la Mamaia, începand cu 19 iulie 2010, prin concursul cu cele mai multe vacanțe gratuite oferite vreodată în turismul românesc:

Marinela Teodorescu din Pașcani la Hotel Dorna***,
Ana Nanu din Pitești la Hotel Tomis***,
Florina Cătălina Ciobanu din Brașov la Hotel Best Western Savoy****,
Viorel Flocea din Fălticeni la Hotel Piccadilly**,

Autoarea blogului http://concursmamaia.wordpress.com/ este Nicolae Elena Alexandra din Targoviste. Ea merge la Hotel Ovidiu**.

Invitatul special din această săptămână, Ploaia!
Din fericire a ieșit repede soarele și ne putem bucura în continuare de ziua din Aqua Magic.
Am păstrat regula celor 5 rezerve și pentru această tragere la sorți. Rezervele sunt, Janina Dobre din București, Vasile Borhan din Sfântu Gheorghe, Flores Savin din Jaristea, judetul Vrancea, Elena Mitocariu din Iași, Dan Sergiu Dogaru Goncea din Otravita, județul Caraș-Severin. Rezervele vor înlocui câștigătorii în cazul în care aceștia nu reușesc să ajungă la Mamaia luni, 19 iulie 2010.

Te invităm să vezi sau să revezi transmisiunea live a tragerii la sorți aici: www.mamaia360.ro/live (dă click sub ecran pe VEZI TOATE ÎNREGISTRARILE VIDEO care au fost transmise live din stațiunea Mamaia, după care caută înregistrarea de care ești interesat).

Intră apoi pe http://www.reportervirtual.ro să citești cel mai bun articol despre stațiunea Mamaia. În această săptămână autorul articolului câștigător este încă necunoscut. Articolul poate fi citit pe http://concursmamaia.wordpress.com. Concursul dedicat blogger-ilor este organizat de Tiberiu Lovin (blogger cu state vechi și citit de lume multă în fiecare zi) în parteneriat cu MAMAIA360.RO. Mult succes bloggerilor pentru că reportervirtual.ro mai are încă 1 sejur de 7 zile de oferit pentru cel mai bun articol despre stațiunea Mamaia.

4 comentarii:

 1. Vai, nu-mi vine sa cred ca au gasit masina cu roata blocata castigatorii de la Dorna! Hm! Cineva trebuia sa le strice prima zi, ca deh, asa-i in Romania! Alo!!! Domnu' Mazare! Deblocati domle masina ca omu' a venit la odihna si la distractie, nu la scandal!

  RăspundețiȘtergere
 2. Sa nu mai spui nimanui, e secretul nostru.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cross my heart!
  Va doresc ca niciunul din cele 1 milion de fulgere si niciunul din cele 1 milion de tunete care au fost asta noapte la Focsani sa nu ajunga la voi! Sa aveti parte doar de cer senin si de soare! Cu siguranta Tandarica o sa va poarte noroc!:)))

  RăspundețiȘtergere
 4. hmmm....cum se face ca rezervele sunt numai din Galati si culmea pe 2 dintre ei ii cheama la fel...e aranjat pe fata concursul asta ...e o mare vrajeala...castiga doar rudele voastre din toata tara...si eu joc dar se pare ca n`am nicio sansa...

  RăspundețiȘtergere