vineri, 9 iulie 2010

După 10 ani, din nou la mare!

Ei sunt Ioana și Andrei Ciurea din Iași. Iar cel mic este Sebi, baiețelul lor de 1 an și 5 luni. De 10 ani încoace, familia Ciurea și-a transformat vacanțele in weekend-uri. Iar asta întrucât soțul Ioanei, Andrei, nu a mai avut concediu în tot acest răstimp. Așa cum face multă lume astăzi: muncește și uită să se îngrijească și de relaxare.

Andrei este cel care a descoperit concursul „Vacanțe gratis la Mamaia”, dar Ioana este cea care a răspuns timp de o săptămână la toate întrebările puse pe www.mamaia360.ro și s-a calificat la tragerea la sorți săptămânală. Iar la tragerea la sorți de săptămâna trecută a fost printre fericiții câștigători. Așa că și-a luat soțul și băiețelul la Mamaia, să se bucure de 7 zile de concediu.

Vezi ce fac Ioana, Andrei si Sebi pe: www.mamaia360.ro/live.

2 comentarii:

 1. Emotionant!
  Tocmai ii aratam unei colege de serviciu familia formata din Ioana, Andrei si copilul lor Sebi, cu povestea lor la mare dupa 10 ani.
  Colega mea mi-a spus ca ea e intr-o situatie asemanatoare si anume a fost la mare in luna de miere si de atunci au trecut peste 15 ani. O s-o pun si pe ea sa joace, cu siguranta!
  Ioana, Andrei, bucurati-va de mare, chiar daca ploua!

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Clotilde,
  Le voi transmite salutarile tale Ioanei si lui Andrei. Sper ca l-ai vazut pe Sebi, este un copil foarte vesel.
  Sa o inscrii si pe colega ta in concurs, fiecare are o sansa.

  RăspundețiȘtergere