marți, 6 iulie 2010

Hotelul Piccadilly este in asteptarea castigatorilor

Am inceput a treia saptamana tot cu 4 cupluri. Din pacate Claudia nu a reusit sa ajunga ieri in Mamaia. Am inteles ca sotul Claudiei este voluntar si ii ajuta pe sinistratii care au fost afectati de inundatii. Il felicitam pentru initiativa, dar ne pare rau ca nu au reusit sa ajunga la Mamaia.
Pentru locul ramas liber pregatim o surpriza. Urmariti reality-show-ul din aceasta saptamana la adresa www.mamaia360.ro/live pentru a afla surpriza pregatita de echipa MAMAIA360.RO.

Tragerile la sorti anterioare ne-au aratat ca trebuie sa introducem un element nou la cele viitoare. Incepand cu tragerea la sorti de maine, 7 iule 2010, vom trage si 3 rezerve. Rezervele vor inlocui castigatorii care nu reusesc sa ajunga, dintr-un motiv sau altul, in ordinea in care au fost trasi la sorti.
Maine, 7 iulie 2010, incepand cu ora 11:00, aflati cei 5 castigatori si cele 3 rezerve pentru saptamana cu numarul 4 din concurs. Tragerile sunt transmise live la adresa www.mamaia360.ro/live.

3 comentarii:

 1. Acum am reusit sa vad de la inceput inregistrarea cu extragerea din data de 7 iulie. De la serviciu nu am reusit, nu stiu de ce. De acasa insa, va vad.
  Daneza, ma bucur ca ai ajuns tu la Piccadilly. Fara niciun pic de ipocrizie!
  Te rog sa povestesti ceva despre cazare, despre terasa, despre hotel, in general, poate asa voi reusi sa vad si eu prin ochii tai Piccadilly-ul!
  Te salut Daneza si te felicit inca o data!

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna dimineata!
  Oh, Daneza, chiar ai reusit sa ma impresionezi cu mesajul tau de aseara!
  Ma bucur din tot sufletul, in primul si in primul rand pentru fetita ta superba care "vorbeste cu tataie si cu mamaie" de la mare si al carei suflet de copil tresalta de bucurie ca mami a reusit sa o aduca la mare. Intotdeauna m-au impresionat copiii!
  Nu in ultimul rand ma bucur si pentru tine ca ai parte de o vacanta superba, avand in vedere si criza prin care trecem cu totii si nu uita ca astept detalii despre tot ce-i acolo!
  Te imbratisesz cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna, Clotilde. As dori sa vorbim pe mess sau la telefon. Intra pe blogul meu si lasa-mi un mesaj cu blogul tau sau id-ul de mess http://daneza1971.blogspot.com.
  Mersi, Daneza

  RăspundețiȘtergere