joi, 1 iulie 2010

Lulu, invataceii, vantul si soarele... la Mamaia


Astazi, joi, 1 iulie, a fost zi de windsurfing la Mamaia. Academia de Windsurfing de la hotelul Piccadilly din Mamaia a oferit castigatorilor concursului VACANTE GRATIS LA MAMAIA un curs de windsurfing gratuit.

Aliniati la start la tarm au fost 9 invatacei. Mai intai, Lulu, profesorul de windsurfing, a dat cu teoria. Apoi, a dat cu lectia de manevrare a velei la sol. Si, uite-asa, invataceii au deprins primele taine in ale windsurfing-ului, un sport nou in Romania dar cu o mare priza la publicul iubitor de miscare in aer liber. In cele din urma, Lulu i-a bagat la apa pe cei mai curajosi: John, Iulian si Nelu. Atatia au mai avut curajul sa continue cursul de windsurfing, restul formand galeria de suporteri. Vesela la mal, fara vuvuzele, galeria de suporteri s-a vadit de un real folos invataceilor cu entuziasmul dat la maxim.

Gurile rele spuneau ca unii dintre curajosii lansati la apa, mai insetati probabil, au si baut cu moderatie, din apa dulce a lacului Siutghiol. Dadeau chiar procente in jurul a 10% . Dar, cu siguranta, astfel de vorbe au scornit doar invidiosii ramasi la tarmul lacului.

Cert este ca windsurfingul s-a vadit a fi un sport cu o curba de invatare foarte scurta. In numai 3 ore de curs, toti trei au fost in masura sa stea pe placa de windsurfing si sa navigheze usor cu vela in pozitia corecta.
Ca observator din partea MAMAIA360.RO, am delegat-o pe Anca. Alaturi de Lulu, Anca a fost la bordul ambarcatiunii de salvare care a roit in permanenta pe lac, in jurul celor trei curajosi: Iulian, John si Nelu.

In concluzie, castigatorii concursului VACANTE GRATIS LA MAMAIA au petrecut o zi cu vreme frumoasa intr-un mod inedit.

Vezi inregistrarea video a distractiei pe www.mamaia360.ro/live (click sub ecran, pe VeziToateInregistrarile).

Ne-am gandit sa va punem la dispozitie si cateva detaliile legate de Academia de Windsurfing de la Hotelul Piccadilly din Mamaia - website: http://www.windsurfing1.ro/, email: windsurf_ro@yahoo.com, telefon: 0729-269166 (Lulu). Cursul de initiere costa 600 ron (include echipament complet + asigurare echipament) iar inchirierea echipamentului de windsurfing: 60 ron/ ora (include echipament complet + asigurare echipament).

4 comentarii:

 1. Multumim frumos pentru pozele cu lulu ! Mai vrem . :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Alina, vom mai posta.... intre timp, arunca un ochi pe inregistrarile video: www.mamaia360.ro/live (click sub ecran pe VeziToateInregistrarile).

  RăspundețiȘtergere
 3. Superba terasa de la Hotelul Piccadilly! Si privelistea pe lac!

  RăspundețiȘtergere
 4. Felicitari Simonei pt. navigarea cu windsurf-ul! Mi-a zdruncinat puternic ideea ca numai cei cu burta ca mine, pot sa cada atat de des de pe placa. Mai avea putin si-mi dobora recordul la cazaturi de saptamana trecuta. :))
  Vacanta placuta in continuare!

  RăspundețiȘtergere