luni, 19 iulie 2010

Senzaţiile verii în Mamaia-sporturile nautice

Eşti plin de energie, eşti în căutarea de senzaţii tari şi vrei să încerci ceva diferit în vara aceasta?
Noi îţi propunem să intri în lumea sporturilor nautice de pe litoral.

În fiecare joi, câștigătorii concursului „VACANȚE GRATIS LA MAMAIA” sunt inițiați în tainele windsurfingului, din cadrul Academiei de Windsurfing a hotelului Piccadilly. Academia le oferă în fiecare săptămână câștigătorilor un curs de windsurfing gratuit.

Cursul de inițiere costă 600 RON (include echipament complet + asigurare echipament) iar închirierea echipamentului de windsurfing costă 60 RON pe oră (include echipament complet + asigurare echipament). Pentru închirierea echipamentului ai nevoie de cartea de identitate.

Pe lângă acesta, în Mamaia se practică şi alte sporturi de apă. Staţiunea are 8 baze de agreement pentru sporturile nautice. Pe malul mării le găsiți în zonele: Parc, Flora, Iaki-Riviera și Lido, iar pe malul lacului Siutghiol sunt în zonele: Tic-Tac, Capitanie, Pinguin, Caraiman

Iată câteva dintre cele mai practicate sporturi de apa de pe litoral:Jet ski - O plimbare de 15 minute te costă 120 RON de persoană. Se găsesc de închiriat atât la malul mării cât şi pe malul lacului şi ai nevoie de certificat de conducător de ambarcaţiune categoria C şi de carte de identitate.Schi nautic - Se practică atât pe lacul Suitghiol cât şi pe Marea Neagra, iar o plimbare de 10 minute te costă 100 RON de persoană. Pentru închirierea echipamentului ai nevoie de cartea de identitate.Plimbări cu banana - Amuzantele tracatări cu banane gonflabile costă 20 RON de persoană timp de 10 minute şi se fac doar pe mare.
Plimbări cu șalupa- Costă 25 RON de persoană şi durează 10 minute.

De asemenea, doritorii pot lua lecţii de scufundări, surfing, sau yachting.

Lasă deoparte rutina vacanţelor de vară şi descoperă plăcerea sporturilor acvatice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu