vineri, 16 iulie 2010

Start nou la windsurfing în Mamaia

Astăzi este soare în Mamaia, iar vântul numai bun pentru windsurfing. Aici, la Academia de Windsurfing de la Hotel Piccadilly din Mamaia, au sosit deja cele 5 cupluri câștigătoare ale concursului "Vacanțe gratis la Mamaia" din această săptămână, iar fiecare a delegat câte un reprezentant la cursul de windsurfing pentru începători.
Învățăceii ascultă cuminți elementele teoretice de navigație, predate de Lulu, profesorul de windsurfing, dar odată cu lecția de manevrare a velei la sol încep chicotelile și aplauzele. După predarea elementelor esențiale, Lulu i-a invitat în apă pentru a pune în practică ceea ce au învățat.

Cei cinci se avântă cu entuziasm în lacul Siutghiol, iar înainte de lecție fac o demonstranție de înot. Singurul care nu știe să înoate este Sorin, care primește și câteva indicații de la Valentin și Adrian.

După distracție trecem la lucruri mai serioase, cum ar fi căzăturile de pe placă. Din fericire au nevoie doar de câteva încercări pentru a învăța să facă windsurfing. Cursul, început cu cinci curajoși, se încheie tot cu cinci. Aplauzele și felicitările de pe mal le dau curaj să încerce și altă dată.

Te invităm să vezi sau să revezi peripețiile celor 5 temerari aici: www.mamaia360.ro/live (dă click sub ecran pe VEZI TOATE ÎNREGISTRARILE VIDEO care au fost transmise live din stațiunea Mamaia, după care caută înregistrarea de care ești interesat).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu