sâmbătă, 31 iulie 2010

Vântul este prielnic pentru cursul de windsurfing

În fiecare joi, Academia de Windsurfing de la hotelul Piccadilly oferă câştigătorilor concursului VACANŢE GRATIS LA MAMAIA un curs de windsurfing gratuit. Joia aceasta, vântul a suflat puțin cam tare și am amânat cursul pentru ziua următoare.


Astăzi, vineri, 30 iulie, vântul este prielnic pentru cursul de windsurfing, de aceea amatorii de windsurfing așteaptă nerăbdători începerea lecțiilor. Curajoșii din această săptămână sunt Adi, Marius și Dorin.

La partea teoretică cursanții sunt numai ochi și urechi, iar proba manevrării velei la sol nu reprezintă pentru aceştia nicio dificultate. Învăţăceii sunt atenţi şi ascultă instrucţiunile profesorului.

Dacă simularea la sol nu a creat mari dificultăţi, în schimb practica pe apă le dă bătăi de cap. La proba echilibrului pe placă campion la căzături este Dorin, urmat îndeaproape de Adi. Marius nu intră cu ei în competiție, el rămâne corigent după prima încercare, dar reușește să îşi ia revanşa şi promovează cu succes cursul de windsurfing. Cel mai bine se descurcă Adi care primeşte de la Lulu, profesorul Academiei de windsurfing, titlul de „Primul absolvent”.

Te invităm să vezi sau să revezi peripeţiile celor trei aici: www.mamaia360.ro/live (dă click sub ecran pe VEZI TOATE ÎNREGISTRARILE VIDEO care au fost transmise live din stațiunea Mamaia, după care caută înregistrarea de care esti interesat).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu