vineri, 23 iulie 2010

Windsurfing cu peripeții

Vânt și soare în Mamaia, rețeta ideală pentru windsurfing.
Academia de Windsurfing de la hotelul Piccadilly oferă săptămânal un curs de windsurfing câștigătorilor concursului ”Vacanțe gratis la Mamaia”.

Înarmați cu loțiuni de protecție solară și ochelari de soare, amatorii de windsurfing se aliniază la start. Cei trei curajoși din această săptămână sunt Marinela, Ciprian și Lulu. Nu, nu profesorul de windsurfing, ci tizul acestuia.

Ei se dovedesc a fi o echipă de atleți și trec cu succes de proba manevrării velei la sol și de cea a echilibrului pe placă. Dificultățile încep abia în momentul în care cele două trebuie îmbinate. Unii inventează mișcări și poziții noi, alții cad grațios în apă, spre deliciul galeriei de suporteri formată din soții și soțiile acestora.

Te invităm să vezi sau să revezi peripețiile celor 3 temerari aici: www.mamaia360.ro/live (dă click sub ecran pe VEZI TOATE ÎNREGISTRARILE VIDEO care au fost transmise live din stațiunea Mamaia, după care caută înregistrarea de care ești interesat).

Un comentariu:

  1. Buna, pentru lectia de windsurfing puteti sa va uitati la blogul meu sa vedeti intamplari din saptamana 05-11 iulie 2010.
    Va pup, o seara buna
    http://daneza1971.blogspot.com/2010/07/lectia-de-windsurfing.html

    RăspundețiȘtergere