miercuri, 18 august 2010

Câștigătorii care vin la Mamaia luni, 23 august

Câștigătorii care vin la Mamaia luni, 23 august

Soare, puțini nori și multă distracție la Aqua Magic. Astăzi are loc ultima tragere la sorți a concursului cu cele mai multe premii oferite vreodată în turismul românesc, „VACANȚE GRATIS LA MAMAIA”. Extragerea începe la ora 11:00 cu emoții pentru cei de acasă dar și pentru cei cărora le revine sarcina de a trage la sorți ultimii câștigători. Ei vor veni la Mamaia, luni, 23 august cu multe bagaje și multă voie bună.Cei care au dificila sarcină de a trage la sorți ultimile 5 cupluri care vor veni în acest an la Mamaia prin concursul „VACANȚE GRATIS LA MAMAIA” sunt: Claudia Seramficiuc, alias Clotilde, din Focșani, Ada Bivolaru din București, Emilian Staicu din Odobești, Cristian Barz din Baia Mare și Gabriel Pieptan din București.

Iată lista câștigătoriilor:

Mioara Mihaela Talaban din Corabia, județul Olt, la Hotel Dorna***,
Nicolae Stefan din Câmpulung la Hotel Piccadilly**,
Loredana Bejen din Lupeni Hotel Del Mar****,
Daniel Grecu din Iași la Hotel Tomis***,
Ionel Bunea din Vaslui la Hotel Best Western Savoy****.

Pe lângă câștigători am extras și 5 rezerve care vor înlocui câștigătorii în cazul în care aceștia nu reușesc să ajungă la Mamaia luni, 23 august 2010. Rezervele sunt: Iuliana Cristina Lazăr din Odobești, Sever Cenușe din Drobeta Turnu Severin, Alexandru Mihai Ștefan din Corsereni, Aura Dirjoanca din Fălticeni și Daniel Grecu din Iasi.

Conform regulamentului la concurs pot participa doar persoanele care au împlinit 18 ani, din această cauză Loredana Bejen, care are doar 17 ani, a fost descalificată. Ea este inlocuită de rezerva cu numărul 1, Iuliana Cristina Lazăr din Odobești.

Te invităm să vezi sau să revezi transmisiunea live a tragerii la sorți aici: www.mamaia360.ro/live (dă click sub ecran pe VEZI TOATE ÎNREGISTRARILE VIDEO care au fost transmise live din stațiunea Mamaia, după care caută înregistrarea de care ești interesat).

6 comentarii:

 1. Buna, nu cumva castigatorul cu numarul 100, care vine in locul drei LOREDANA BEJEN, este CLAUDIA SERAFIMCIUC alias CLOTILDE din FOCSANI?
  Daca am ghicit, Clotilde trebuie sa ma cinstesti.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am vazut mai tarziu ca in locul drei LOREDANA BEJEN vine rezerva ei adica IULIANA CRISTINA LAZAR din ODOBESTI. Este cumva fiica celor doi MARIAN si GHERGHINA LAZAR sau este sora necasatorita a dlui MARIAN LAZAR?

  RăspundețiȘtergere
 3. Daneza, eu sunt deja la mare din data de 16 august, impreuna cu cei de la www.mamaia360.ro.
  Am vorbit si despre tine in transmisii, Violeta chiar se intreba de ce nu ai mai dat niciun semn de viata.
  Am reusit pana la urma sa vin la mare, in locul domnului Marian Lazar si vreau sa-ti spun ca ma simt excelent aici. Stau la Hotel Tomis unde totul este fara repros, am fost in Aqua Magic si am facut galerie la cazaturile pe iarba de la lectia de windsurfing.
  Suntem un grup foarte inchegat, ne petrecem foarte mult timp impreuna si cel mai important lucru este ca am devenit din prima zi prieteni.
  Uite ca pana la urma, dorinta mea de a sta la mare alaturi de cei de la mamaia360.ro a devenit realitate.
  Salutari...de la Mamaia!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ai vazut? Ce ti-am spus eu despre a-ti dori peste masura un lucru ca il vei capata.
  Bravo, ma bucur pentru tine si poate la anul suntem amandoua castigatoare in aceeasi saptamana.
  Sa ai parte de inca o vacanta de vis alaturi de sotul tau.
  Te sarut.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ah, Daneza, deja imi pare rau ca s-a terminat atat de repede saptamana asta! Sper, din tot sufletul, sa ne vedem la anul la mare, asa cum sper sa ne revedem cu cei de la www.mamaia360.ro
  Am avut parte de tot ce-a fost mai frumos: distractie, cazare, timp bun, apa calda, prieteni noi si o atmosfera de neuitat. N-o sa-i uit niciodata pe Ada cu balaceala ei, pe Gabi cel domol si blajin, pe Tatiana poeta, pe Cristi curajosul, pe Tania cea plina de intrebari, pe Lulu cel glumet, pe Aura concursomana, pe Alesia carliontata, asa cum n-o sa le pot uita pe Violeta si pe Mihaela. Cu Emil si cu Andreea ma vad mai des.
  P.S. Ady, te salut si pe tine si sa stii ca nu sunt suparata pe tine, dimpotriva, numai ca de pe laptop nu pot trimite mesaje pe facebook (poate vorbim pe messenger: claudia_lavinia74).

  RăspundețiȘtergere
 6. Am ajuns si noi in sfirsit acasa dupa 10 ore si azi am intrat sa va salut pe toti cu care am fost in aceeasi perioada la mare.Mi-a parut foarte rau ca nu am putut sta mai mult cu voi datorita Alesiei insa sper sa ne mai auzim.Pe Clotilde o salut in mod special si te sun in curind sa mai vorbim.Va pup pe toti si noilor cistigatori le dorim vreme buna si distractie multa

  RăspundețiȘtergere