miercuri, 4 august 2010

Câştigătorii care vin la Mamaia luni, 9 august 2010

Vreme frumoasă la Aqua Magic, iar Echipa Mamaia360 și bărcuța magică aduc bucurie și în această săptămână pentru norocoșii care au fost trași la sorți astăzi, 4 august 2010.


Iată lista cu cei care au jucat săptămâna aceasta și au câștigat la concursul cu cele mai multe premii oferite vreodată în turismul românesc:

Doina Butman din București la Hotel Dorna***,
Gabriel Dinu din București la Hotel Delta**,
Vasile Borhan din Sfântu Gheorghe la Hotel Tomis***,
Dumitru Mihai Serban din Ploiești la Hotel Piccadilly**,
Camelia Elena Danila din Botoșani la Hotel Best Western Savoy****.

Aceștia vor veni în Mamaia luni, 9 august 2010.

Pe lângă câștigători am extras și 5 rezerve care vor înlocui câștigătorii în cazul în care aceștia nu reușesc să ajungă la Mamaia luni, 9 august 2010. Rezervele sunt: Roxana Badiu din Galați, Grecu Daniel din Iași, Raluca Brezniceanu din Craiova, Paula Gabriela Cozea din Dej și Maricica Strambu din Iași.

Mai sunt 20 de vacanțe gratis la Mamaia. Nu ezita să îți încerci norocul în următoarele două săptămâni, poți fi chiar tu unul dintre norocoși!

Te invităm să vezi sau să revezi transmisiunea live a tragerii la sorți aici: www.mamaia360.ro/live (dă click sub ecran pe VEZI TOATE ÎNREGISTRARILE VIDEO care au fost transmise live din stațiunea Mamaia, după care caută înregistrarea de care ești interesat).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu