luni, 23 august 2010

Câștigătorul cu numărul 100 nu vine la mare

A jucat la 12 e-mail-uri în nume propriu. A urmărit intens și a răspuns la toate întrebările concursului „Vacanțe gratis la Mamaia”. Pentru a avea mai multe șanse și-a înscris rudele în concurs, ca să fie sigur că are norocul să ajungă la Mamaia.


Prin cele 25 de e-mail-uri la care juca zilnic el a reușit să fie de două ori rezervă, iar în ultima săptămână de concurs a avut norocul să câștige mult dorita vacanță. Din nefericire, cifra 100 nu i-a purtat noroc, fiindcă concediul de care avea nevoie nu a fost obținut.

Numele lui este Daniel Grecu, este din Iași, iar povestea lui sună astfel:

„Am vrut neapărat să câștig, culmea este că aveam concediu exact când am ieșit rezervă și prima și a doua oară. M-am demoralizat puțin, mai ales că anul asta avem nuntă în octombrie și nu am fost în concediu. Am lăsat călătoriile pentru „luna de miere”, nu ne permitem 2 vacanțe într-un an, plus revelion. Așa ca am ținut neaparăt să câștig.”

„Am citit regulamentul și nu scria nicăieri că nu am voie să joc la mai multe e-mail-uri, atunci am folosit adresele mele, adresele parinților, sorei, colegilor de birou și încă a câtorva prieteni care mi-au dat acordul să le înscriu adresa de e-mail în concurs. Toate cele 5 adrese de e-mail ale invitaților sunt reale. Am încercat atât pentru că știam că acest concurs e serios, cunosc 1 cuplu care a fost la mare prin acest concurs, iar atunci am știut că merită bătaia de cap”, ne spune Daniel despre ideea sa de a participa la concurs cu atât de multe e-mail-uri.

Locul lui Daniel a fost preluat de Irina și Marius. Ei se vor bucura de o a doua lună de miere în Mamaia.

Fii alături de noi în ultima săptămână a reality-show-ului de pe http://www.mamaia360.ro/.

Un comentariu:

  1. Ma bucur ca "am pus umarul" si eu la desemnarea castigatorului cu numarul 100, pentru ca eu l-am extras pe Daniel Grecu din barcuta norocoasa!
    Insa...eu as privi partea plina a paharului si as spune ca Daniel Grecu a fost timp de 10 saptamani prezent la mare, prin tenacitatea de care a dat dovada!
    Chiar daca fizic nu este acolo, a dovedit ca merita din plin sa castige si a dat o lectie de tenacitate multora dintre noi!
    Te salut Daniel Grecu, asa cum ii salut pe toti castigatorii si nu in ultimul rand pe cei care ne-au facut posibile aceste vacante minunate oferite gratis!

    RăspundețiȘtergere