luni, 2 august 2010

Eu sunt vedetă

„Mă numesc Iris Elena Ghimpu, am şase ani şi sunt din Galaţi.

Eu sunt vedetă, am fost la „Copiii spun lucruri Trăsnite”, am apărut pe eticheta Tedi şi am multe poze pe internet”.

La vârsta de 4 ani, Iris a fost unul dintre cei 170 de copii năzdrăvani premiaţi la promoţia pentru sucurile Tedi, „Aventura trăsnită a copilului tău”, desfăşurată în perioada septembrie 2008 – ianuarie 2009. Ca urmare a acestui concurs, mica noastră vedetă norocoasă a apărut pe eticheta sticlelor de suc Tedi.

În aceeaşi perioadă, Iris a participat la emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite” de la postul de televiziune Prima TV. Ne-a povestit cu mândrie că acolo a vorbit cu Virgil Ianţu şi cu Gogoaşă, actorul Constantin Zamfirescu.

Părinţii sunt foarte mândri de fetiţa lor, de aceea au înscris-o de-a lungul anilor la diferite concursuri online şi au pus poze cu ea pe multe website-uri.

Acum, ei au venit la Mamaia cu fetiţa lor şi cu băieţelul de 3 luni, care se pare că a fost conceput tot la Mamaia, în vara anului 2009.

Dacă vrei să o vezi pe Iris spunând poezii şi cântând, intră la adresa www.mamaia360.ro/live (dă clic sub ecran pe VEZI TOATE ÎNREGISTRARILE VIDEO care au fost transmise live din staţiunea Mamaia, după care caută înregistrarea care te interesează).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu