vineri, 6 august 2010

Experiență de neuitat la windsurfing

În fiecare joi, Academia de Windsurfing de la hotelul Piccadilly oferă câştigătorilor concursului VACANŢE GRATIS LA MAMAIA un curs de windsurfing gratuit.


Vreme frumoasă, vânt prielnic și trei învățăcei, Mirela, Marius și Ion. Ei așteaptă nerăbdători să înceapă cursul de windsurfing.

În această săptămână, Lulu are trei trei elevi foarte ascultători, care deprind cu ușurință elementele teoretice. Tonul la distracție este dat odată cu introducerea elementului „apă”. Învățăceii fac tot felul de acrobații spre deliciul galeriei de suporteri care se amuză copios pe seama lor, care le fac poze dar și care îi încurajează.

Premiantul acestui curs este Ion din Amara. Ion se descurcă foarte bine la windsurfing. Mirela și Marius sunt foarte buni dar ... la impresia artistică. Ambii și-au dat întâlnire cu peștii din lacul Siutghiol de mai multe ori.

La finalul cursului toți sunt premianți: unii la impresia artistică, alții la windsurfing. Cu toții sunt de acord că învățarea acestui sport este o experiență de neuitat și recomandă tuturor celor care vor avea vreodată ocazia să încerce fără ezitare.

Te invităm să vezi sau să revezi peripeţiile celor trei aici: www.mamaia360.ro/live (dă click sub ecran pe VEZI TOATE ÎNREGISTRARILE VIDEO care au fost transmise live din stațiunea Mamaia, după care caută înregistrarea de care esti interesat).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu