vineri, 13 august 2010

”Strigăt de luptă” la windsurfing

O zi perfectă de windsurfing, vânt și vreme bună. Ce poate fi mai bine de atât?


Academia de Windsurfing de la hotelul Piccadilly oferă câștigătorilor concursului VACANȚE GRATIS LA MAMAIA un curs de windsurfing gratuit.

Prezenți de dimineață, câștigătorii așteaptă entuziasmați cursul de windsurfing. La apel răspund Marius, Dana, Mihai si Costi. Printre învățăceii noștri “se strecoară” și unul dintre elevii lui Lulu, iar cursul începe cu cinci amatori.

Distracția începe chiar din momentul în care elevii simulează la sol primele mișcări ale windsurfing-ului. Pe lângă abilitățile fizice unii dintre ei pun în aplicare și talentul actoricesc, mai ales Costi, cel mai hazliu dintre toti. Nimeni nu contenește să zâmbească, să aplaude și să se încurajeze reciproc.

Învățăceii de azi sunt foarte buni și înșusesc primele mișcări foarte repede, ceea ce îl face pe Lulu să afirme: „Voi știați windsurfing de dinainte și ați venit aici ca să vedeți dacă știu și eu “.

„Piccaaa-dilly, Piccaaa-dilly” se aude strigătul de luptă al windsurferilor. Din apă comandantul trupei, profesorul de windsurfing, le spune ”Hai, pe cai! A venit momentul să intrați în apă!”. Cei patru curajoși se descurcă foarte bine și în apă, chiar dacă Dana recunoaște că nu mai știe care este stânga și care este dreapta.

Premianți în această săptămână sunt cu toții, elevi foarte buni care reușesc în timp record să deslușească primele taine ale windsurfingului.

Te invităm să vezi sau să revezi peripețiile celor patru aici: www.mamaia360.ro/live (dă click sub ecran pe VEZI TOATE ÎNREGISTRARILE VIDEO care au fost transmise live din stațiunea Mamaia, după care caută înregistrarea de care esti interesat)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu