vineri, 27 august 2010

Utimul curs de windsurfing

Ne-am trezit de dimineață, ne-am pregatit și am pornit spre Academia de Windsurfing de la hotelul Piccadilly pentru ultimul curs de windsurfing din această vară.


Ajunși la școală, Lulu, profesorul Academiei de windsurfing, începe să strige catalogul. De această dată puțini curajoși se arată, doar John și Marius au răspuns „prezent” la acest ultim curs.

John este la al doilea curs, iar Lulu îl supune unui test și îl lasă să își aducă aminte singur mișcările de bază. Însă el a uitat aproape cu totul mișcările învățate cu câteva săptămâni în urmă, de aceea Lulu îl mustră ”Nu e bine, Ioane!”. Modest din fire John se autoproclamă corigentul cursului.

Încep acrobațiile în apă pentru că avem o pereche de învățăcei hiperactivi care se „bâțâie” în stânga și în dreapta, și îl determină pe Lulu să exclame: „Ce se agită, zici că au băut energizant, nu altceva.”

Vela de „copilași” pe care le-a dat-o Lulu se dovedește a fi năzdrăvană și ”îi ajută” pe cei doi să cadă în apă de nenumărate ori. John este singurul fericit pentru ca el spune că se pricepe mai bine la „scuba diving” decât la windsurfing. După multe căzături și încercări cei doi absolvă cursul, iar de pe mal galeria de suportori critică și aplaudă căzăturile.

„Așa-i bine! Bravo Ioane, bravo Marius!” Spune Lulu la final de curs.

Te invităm să vezi sau să revezi peripețiile celor doi aici: www.mamaia360.ro/live (dă click sub ecran pe VEZI TOATE ÎNREGISTRARILE VIDEO care au fost transmise live din stațiunea Mamaia, după care caută înregistrarea de care esti interesat).

Un comentariu:

  1. Buna ziua!
    ONmusique.info este un proiect nou cu scop informativ. Ne-am propus să venim cu cele mai noi ştiri din muzică, recenzii de albume, concerte şi, de ce nu, filme, interviuri cu artişti români şi străini. Sustine proiectul ONmusique.info si alătură-te echipei noastre! ONmusique caută sa-si lărgească echipa formată din oameni cu experienţă, ambiţioşi, talentaţi şi dornici de muncă; asadar, daca doresti sa te alaturi, trimite un e-mail la onmusique@yahoo.com. ONmusique...Pentru ca muzica apartine tuturor Felicitari pentru blog!Multumesc pentru timpul acordat! Cu Stimă Dan!

    RăspundețiȘtergere