vineri, 20 august 2010

Veselie și acrobații la școala de windsurfing

La cursul de windsurfing oferit de Academia de Windsurfing de la hotelul Piccadilly câștigătorilor concursului VACANȚE GRATIS LA MAMAIA se întâmplă lucuri inedite.


La linia de start curajoși sau mai puțin curajoși se prezintă cei 6 amatori: Ada, Aura, Gabriel, Cristian, Emil și un pici de aproximativ 12 ani. Entuziasmul de care dau dovadă la începutul lecției teoretice se pierde pe măsura ce cursul înaintează. Lucrurile nu mai sunt așa de simple odată ce se trece la lecția manevrării velei la sol. Lulu, profesorul de windsurfing, a introdus un element nou, placa mobila la sol, iar asta le cam dă de furcă învățăceilor. Ei, dar acest element aduce cu sine și o serie de acrobații demne de cei mai mari gimnaști. Nu numai apa este un loc prielnic pentru căzături, astăzi ni se demostrează că se pot face căzături și la sol. Inițiatorul căzăturilor pe uscat este Emilian, care primește premiul pentru cel mai bun acrobat.

Apa îi sperie pe unii care nu se încumetă să intre în lacul Siutghiol. Viitorii windsurferi se urcă ”pe cai” și continuă acrobațiile. Aura este campioană la căzături, Ada încurcă stânga cu dreapta, iar Cristian este primul care absolvă cu brio cursul. Rămași pe uscat galeria veselă nu contenește cu blitz-urile, tachinările și râsetele.

Te invităm să vezi sau să revezi peripețiile celor cinci aici: www.mamaia360.ro/live (dă click sub ecran pe VEZI TOATE ÎNREGISTRARILE VIDEO care au fost transmise live din stațiunea Mamaia, după care caută înregistrarea de care esti interesat)

5 comentarii:

 1. Doresc sa stiu cand incepe concursul pentru sezonul 2011 . Sper sa am norocul sa ajung si eu la Piccadilly pentru o saptamana sportiva .
  Ups ! Scoala de windsurfing va fi deschisa anul acesta ? Si inca ceva . Am un baietel de 9 ani si nu stiu daca poate sa invete si el windsurfing .

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna,
  Sezonul nou va fi anuntat pe www.mamaia360.ro, pe pagina de Facebook si aici, pe blog. Urmareste-ne in continuare si cu siguranta vei fi printre primii inscrisi.
  Daca vrei sa afli mai multe despre windsurfing, sa vezi daca ar putea invata si baietelul tau, te invitam sa cauti pe website-ul lui Lulu, www.windsurfing1.ro.

  RăspundețiȘtergere
 3. deci doar un sejur de 5 zile slab anu asta concursul mamaia360.ro. anul trecut a fost mai bun.

  RăspundețiȘtergere
 4. Sejurul este tot de 7 zile, stelele sunt 5, la fel si perioada de concurs, 5 zile.

  RăspundețiȘtergere
 5. si cum se alege castigatorul? tragere la sorti sau...? si doar un castigator pe saptamana nu 5 k anul trecut? nu am zis eu k e slab anu asta? iar cei care vin ce au de facut? un regulament ceva vreau si eu...

  RăspundețiȘtergere