joi, 23 iunie 2011

Cea mai veche statiune din Romania, Mamaia, se reinventeaza

Cea mai veche statiune din Romania, Mamaia, se reinventeaza. Asociatia Patronala Mamaia are de astazi o nouă sigla, menita sa atraga mai multi turisti pe Litoral. Sezonul a inceput bine, o spun hotelierii, numarul cazarilor din timpul saptamanii este in crestere fata de anul trecut, cand numai turismul de week-end a salvat afacerile de pe Litoral.

Aceasta este sigla cu care se mandeste Asociatia Patronala Mamaia. Ea întruchipeaza o femeie stilizata ce iese din valuri. Lansarea siglei insotita de sloganul „Mamaia, perla litoralului” vine intr-o perioada numai buna de atras turisti pe litoral. Cu cat oaspetii sunt mai multi, cu atat mai multumiti sunt si agentii economici. Daca de luni pana in prag de week-end, majoritatea turistilor cauta odihna la mare, la sfarsit de saptamana distractia face legea in statiuni. Si se anunta de pe acum o avalansa de petrecareti pe Litoral.

Surs: Reporter NTV

Un comentariu:

  1. Oamenii de acolo care lucreaza in turism ,ar trebui sa fie mai amabili.Nu ne fac ei o favoare ca ne primesc la ei,noi le facem o favoare ca venim la ei.

    RăspundețiȘtergere